Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Onze groep in de eerste weken


We zijn alweer een aantal weken groep 6/7 en zitten al helemaal in de schoolmodus! In het begin was het wel even wennen na zo'n lekkere lange zomervakantie (en nog een aantal erg warme dagen), maar ondertussen hebben we al een heleboel gedaan en geleerd. We hebben van rekenen, taal en spelling het eerste blok of thema afgerond en hebben de eerste toetsen en dictees gemaakt. 

Verder hebben de kinderen van groep 7 hun eerste lessen gehad van Marietje Kessels en zijn we in groepjes (mix van groep 6/7 en 7/8) met Vier keer Wijzer Natuur aan de slag rondom allergie├źn. We zijn benieuwd naar de presentaties volgende week, er liggen al zoveel leuke dingen klaar om te presenteren! Ook hebben de eerste kinderen hun boekenkring, krantenkring of spreekbeurt gehouden. Bij gym hebben we les van stagejuf Amber (spelles) en gymmeester Rolf (toestellenles), erg leuk! Tot slot: we zijn dit jaar begonnen met 27 leerlingen en al vlot kwam Luca erbij in groep 6, die al aardig zijn plekje bij ons heeft gevonden. In de komende week krijgen we er nog 2 klasgenootjes bij: Chiara komt in groep 7, ze heeft al een dagje meegedraaid en zal vrijdag definitief bij ons aanschuiven. Maandag a.s. verwelkomen we ook Naomi, die weer bij ons terug komt in groep 6! Voor beide meisjes staan de tafels al klaar, zo zijn we zomaar met z'n dertigen!

Zodra we met 30 kinderen zijn, zullen we een leuke foto maken, die we dan op de website kunnen zetten in een volgend bericht. 


Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online