Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Op weg in groep 3-4


De eerste week zit erop, het was even wennen voor de kinderen en de juffen na 6 weken vakantie te hebben gehad. David, Deona en Nilda zitten voor het eerst bij ons in de groep, dat is voor hen extra spannend, maar we hopen dat zij het gauw naar hun zin hebben bij ons.

De kinderen van groep 3 genoten van hun eigen kleurdoos en sommigen van hun nieuwe etui. In de laadjes van groep 4 zitten vaak hele andere dingen: veel stiften, stabilo's, snoeppapiertjes, steentjes, lijmbolletjes.......

We hadden een aangepast programma, omdat het zo warm was.Zelfs dat was een jongetje uit gr.3 teveel. Bij het naar huis gaan tussen de middag zei hij 'Juf, we hebben helemaal niet buiten gespeeld'. Korte pauzes, dat is ook wennen.

Groep 3 is begonnen met Kern 1 van Veilig Leren Lezen, we hebben de p geleerd van kip. Steeds komt er een letter en een woord bij. De letters hangen vooraan op het letterbord en de woorden boven het bord. Met rekenen doen we iedere dag een les met veel oefeningen op de getallenlijn van 1 tot 20. Op donderdag om 8.45u gaan de kinderen bij juf Ina op de chroomebooks oefenen.

Groep 4 is voor taal en spelling gestart in Taal Actief, zij werken in een werkboek maar leren daarnaast in een schriftje te schrijven. Dat geldt ook voor rekenen. Bij juf Ina gaan we rekenen oefenen met chroomebooks. Wat is er veel te leren, maar de eerste stappen zijn gezet!


Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online