Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Wij zijn groep 4-5!


Hallo!

 

Na een kleine week op school te hebben gezeten, wordt het nu hoog tijd dat we ons even gaan voorstellen.

 

                       

 

Goed, we houden het nog even spannend...

Laten we eerste eens wat vertellen over de afgelopen dagen.

De eerste dag was het voor iedereen best wel spannend, waar zou ik zitten, hoe is de juf, hoe zijn de kinderen. Na de eerste dag met elkaar vakantieverhalen te hebben uitgewisseld, boeken waarmee we gaan werken te hebben uitgedeeld, een tijdmachine hebben gemaakt en een aantal spelletjes met elkaar hebben gedaan was het spannende er al een beetje af. De tweede dag zijn we begonnen met werken, taal, spelling, rekenen. Natuurlijk hebben we tussendoor ook nog wel wat korte spelletjes gedaan net als de dagen daarna, want met dat warme weer was het best lastig om je te concentreren!

De gymles op woensdag hebben we dan ook rustig gehouden, behalve bij het spelletje met de ballon waarbij we met de hele klas 5x moesten opdrukken als de ballon de grond had geraakt!  Dan denk je dat iedereen zijn best doet om de ballon zo hoog mogelijk te houden......Na 6x 5x opdrukken waren we blij dat het tijd was om om te kleden! (Althans ...de juf was blij....pfff wat een hitte...)

 

Genoeg vertelt, nu de ontknoping over wie groep 4-5 nou eigenlijk is:    

 

                                          

 

Al een beetje duidelijk?

 

            Nog steeds een beetje saai he?

En dan nu hoe we werkelijk zijn:

 

   

 

             Jullie zien het. Dit wordt een vrolijk en gezellig jaar met deze feestelijke kinderen!!

 

                                       Groeten van juf Ruchama en juf Monique

 


Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online