Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

De laatste loodjes....


Vanmorgen begonnen we weer na 2 weken heerlijk genoten te hebben van de meivakantie. Alle 35 kinderen hebben in de kring kunnen vertellen en dat in nog geen 15 minuten! Zo knap van alle kinderen, we hebben elkaar en onszelf een applaus gegeven, super! We hebben in ons plakboek een mooie tekening over de vakantie gemaakt en juf heeft er bij geschreven wat wij vertelden. Dus ook over een aantal jaren weten we nog steeds wat we gedaan hebben in mei 2017. Deze week gaan we ook nog onze uitnodigigng maken voor het kleuterfeest op donderdag 1 juni 2017. En...voor de vakantie zijn de kinderen al heel druk geweest voor hun eigen, allerliefste mamma. Ook dat cadeau komt deze week mee naar huis en zal vol geheimzinnigheid verstopt worden door de kinderen. Bijna iedereen weet al een goed, geheim plekje.

 

De komende weken gaan we met Onderbouwd nog werken over dieren en de zomer. De kinderen van groep 1 gaan nog extra oefenen met het schrijven van hun eigen  naam. De kinderen van groep 2 gaan over deze thema┬┤s nog Smileywerkjes maken. Een aantal kunnen al niet wachten om hier mee te starten.

 

Op vrijdag 19 mei gaan de kinderen op de foto door de fotograaf. Altijd fijn om dit van tevoren te weten.

 

Op maandagavond is weer de jaarlijkse schoonmaakavond. Er komt t.z.t. een lijst op de deur te hangen om te komen helpen met het schoonmaken in de klas. Het is erg fijn als er zoveel mogelijk ouders een paar uurtjes willen komen helpen om de klas weer goed schoon te maken. De ouders die niet komen schoonmaken op de schoonmaakavond zelf, krijgen allemaal een stapel speelgoed mee naar huis om schoon te maken. Dus op maandag 22 mei is het dan handig om een boodschappentas mee te nemen. Veel spelletjes zitten in houten dozen namelijk. Het is fijn als het speelgoed weer zo snel mogelijk schoongemaakt op school is, zodat de kinderen er weer mee kunnen spelen.

 

Op maandag 19 juni is weer de schoolavond in de Levant, het begint om 19.00u. Alle groepen gaan op het podium een voorstelling geven aan de ouders en kinderen die daar allemaal aanwezig zijn. Een jaarlijks terugkerend hoogtepunt van de Richtingwijzer! Er komt nog informtie over deze avond, maar ik kan al wel alvast verklappen dat het leuk is als de kinderen zoveel mogelijk in het grijd gekleed kunnen komen op deze avond. Groep 7 begint met een optreden, dan groep 6/7, 4/5, 3/4 en dan instroom, 1 en 2. Hierna is het pauze en zullen de meeste kinderen van onze groep naar huis gaan en lekker gaan slapen. Na de pauze voert groep 8 de musical uit! 

 

In deze laatste weken zijn er altijd veel activiteiten en extra activiteiten. Op de jaarkalender staat alles duidelijk aangegeven, maar hieronder staan ze ook. Ook staan hier de dagen dat juf Corien en ik geruild hebben in verband met cursussen en dergelijke, zodat iedereen goed weet welke juf wanneer voor de groep staat.

 

-Dinsdag 9 mei krijgen de kinderen hun moederdagcadeau mee naar huis. 

-Dinsdag 9 mei krijgen de kinderen de uitnodiging voor het kleuterfeest met alle infomatie mee naar huis.

-Maandag 15 mei inschrijflijst voor het begeleiden van een groepje kinderen tijdens het kleuterfeest van 1 juni 2017 op de deur.

-Donderdag 18 mei juf Esther voor de groep in plaats van juf Corien.

-Vrijdag 19 mei komt de schoolfotograaf de kinderen en de groep op de foto zetten.

-Maandag 22 mei  schoonmaakavond of schoonmaken van speelgoed thuis.

-Dinsdag 23 mei juf Corien voor de groep.

-Woensdag 24 mei groep 2 vrij in verband met de sportdag

-Donderdag 25 mei en vrijdag  26 mei vrij in verband met Hemelvaart.

-Donderdag 1 juni Kleuterfeest.

-Maandag 5 juni vrij in verband met Pinksteren.

-Dinsdag 6 juni juf Corien voor de groep.

-Donderdag 8 juni juf Esther voor de groep.

-Dinsdag 13 juni juf Esther Cahsay voor de groep.

-Donderdag 15 juni Groep 1 t/m 8 vrij in verband met een studiemiddag.

-Maandag 19 juni Schoolavond 19.00 Levant.

-Maandag 3 juli Rapport mee

-Dinsdag 4 juli Wisseluurtje

-Donderdag 6 juli Laatste schooldag en juffenfeest

 

Vrijdag 7 juli VAKANTIE!

 

Een hele lijst aan activiteiten! Als er vragen zijn, dan horen we die graag!

 

Groeten juf Esther C, juf Corien en juf Esther

 










Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online